Bob van den Broeck.
Deel deze pagina!
E-mail je collega
App je collega
Video afspelen
Video afspelen

Case: Opener Bier

Doel:
Het verhogen van de conversie door het meegeven van beleving na het insturen van een aanvraagformulier.

De variabelen in deze video:
[Soort proeverij]
[Soort begeleidende hapjes]
[Soort BBQ]
[Aantal deelnemers]
[Soort gezelschap]
[Locatie]

Case: KIN MAkelaars

Doel: Verhogen van de gunfactor door de menselijke kant als de zakelijke kant van KIN Makelaars te laten zien.

De variabelen voor deze video:
[Naam klant]
[Adres klant]
[Keuze uit de makelaar die langskomt]
[Datum van de afspraak]

Inspiratie nodig?

Hoe tof! In een gepersonaliseerd videomoment wordt de kijker verrast met aanvullende informatie over de bestelling.
The Videogram maakt zinvol gebruik van de beschikbare data om een super relevante videocontent aan te bieden. Denk aan gegevens over de bestelling, gegevens over het logistieke proces, gegevens van de kijker, enz..

De video toont natuurlijk enkele persoonsgegevens zoals de voornaam en het adres om de kijker geboeid te houden t/m de laatst scene waar gepersonaliseerde interactie wordt aangeboden.
Daarnaast ziet de kijker een opsomming van zijn bestelling, aangevuld met bijv. enkele gebruiker tips en onderhoudsvoorschriften. In de laatste scene kan de kijker een op maat gemaakte handleiding downloaden en doorklikken naar zijn track & trace pagina.

Websites of webshops bevatten veelal een webformulier voor het aanvragen van extra bedrijfsinformatie of, zoals jullie klant Zonnelux, een aanvraagformulier voor advies op maat.
Na het insturen van een dergelijk formulier ontvangt de kijker via mail of Whatsapp een op maat gemaakt filmpje welke de kijker nog meer inspireert en alvast wat extra speciale informatie geeft.
Het filmpje wordt ingesproken door de daadwerkelijker adviseur, die zich alvast voorstelt en afsluit met zijn persoonlijke contactgegevens.

De werkelijke potentie voor het inzetten van strategische gepersonaliseerde videocommunicatie voor jullie klanten ontstaat al tijdens de eerste kennismaking.

Hopelijk ben je nog enthousiaster geworden en ontmoeten wij elkaar binnenkort om samen na te denken over mooie videotoepassingen voor die Studio Brabo kan inzetten voor haar klanten.

Groet, Rick

Ja, ik wil aan de slag met The Videogram!

Leuk dat je enthousiast bent geworden! Ben je benieuwd naar wat gepersonaliseerde video voor jouw organisatie kan betekenen of wil je meer informatie?

Vraag inspiratie aan!

Vul onderstaand formulier in