Rudy Beers
Deel deze pagina!
E-mail je collega
App je collega

Case: SeniorWeb

Doel: Het verhelderen van de waarde van het lidmaatschap voor nieuwe leden. Daarbij het reduceren van veel gestelde vragen op de servicedesk.

De variabelen voor deze video:
[Koppeling met Dynamics 365]
[Het uitzicht wordt aanpast aan seizoenen]
[Naam nieuw lid]
[Type lidmaatschap incl. bijbehorende ontvangsten]
[Herhaling lidnummer]
[Jouw adres + [adres dichtstbijzijnde leslocatie]
[Datum ontvangst 1ste tijdschrift ‘Enter’]
[E-mailadres]

Case: KIN MAkelaars

Doel: Verhogen van de gunfactor door de menselijke kant als de zakelijke kant van KIN Makelaars te laten zien.

De variabelen voor deze video:
[Naam klant]
[Adres klant]
[Keuze uit de makelaar die langskomt]
[Datum van de afspraak]

Inspiratie nodig?

Als vervanging van het online feedbackformulier is een feedback-video meer dan een prima alternatief.
Met gebruik van de software van The Videogram kan een feedback-video zelfs user generated gemaakt worden, waarbij de kijker enkel vragen te zien krijgt die voor hem of haar echt van toepassingen zijn.
Dit maakt de feedback oprecht en waardevol.

Hoe tof! In een gepersonaliseerd videomoment wordt de kijker verrast met aanvullende informatie over de bestelling. Hierbij maakt The Videogram zinvol gebruik van de beschikbare data om een super relevante video aan te bieden. Denk hierbij aan bijv. gegevens over de bestelling, gegevens over het logistieke proces, gegevens van de klant, enz..
De video toont een aantal persoonsgegevens zoals voornaam en adres om de kijker geboeid te houden t/m de slotscène. De kijker ziet o.a. een herhaling van zijn bestelling, maar aangevuld met bijv. enkele gebruikerstips en onderhoudsvoorschriften. In de laatste scene kan de kijker een op maat gemaakte handleiding downloaden en doorklikken naar zijn track & trace pagina.

De werkelijke potentie voor het inzetten van gepersonaliseerde videocommunicatie ontstaat al tijdens de eerste kennismaking. Hopelijk ben je enthousiast geworden en ontmoeten wij elkaar binnenkort om samen na te denken over mooie video-oplossingen voor jullie klanten. Groet, Rick

Ja, ik wil aan de slag met The Videogram!

Leuk dat je enthousiast bent geworden! Ben je benieuwd naar wat gepersonaliseerde video voor jouw organisatie kan betekenen of wil je meer informatie?

Vraag inspiratie aan!

Vul onderstaand formulier in