Hoi, Daniël en Esmee
Deel deze pagina!
E-mail je collega
App je collega

Case: SeniorWeb

Doel: Het verhelderen van de waarde van het lidmaatschap voor nieuwe leden. Daarbij het reduceren van veel gestelde vragen op de servicedesk.

De variabelen voor deze video:
[Koppeling met Dynamics 365]
[Het uitzicht wordt aanpast aan seizoenen]
[Naam nieuw lid]
[Type lidmaatschap incl. bijbehorende ontvangsten]
[Herhaling lidnummer]
[Jouw adres + [adres dichtstbijzijnde leslocatie]
[Datum ontvangst 1ste tijdschrift ‘Enter’]
[E-mailadres]

Case: KIN MAkelaars

Doel: Verhogen van de gunfactor door de menselijke kant als de zakelijke kant van KIN Makelaars te laten zien.

De variabelen voor deze video:
[Naam klant]
[Adres klant]
[Keuze uit de makelaar die langskomt]
[Datum van de afspraak]

Inspiratie nodig?

  • Offerte-video
    De Accountmanager vertelt over de totstandkoming van de offerte en benadrukt de voordelen van de samenwerking. Maak de oplossing die je aanbiedt visueel! Voeg de ondertekenbare offerte als bijlage toe om de video interactief te maken.

  • Inspiratie-video
    Een potentiële klant vult het aanvraagformulier in voor meer bedrijfsinformatie en ontvangt een relevante inspiratie video over jouw organisatie, samengesteld o.b.v. de variabelen die zijn ingevuld in het formulier. Denk bijv. aan het tonen van de juiste cases uit de branche.

Hoe tof! In een gepersonaliseerd videomoment wordt de kijker verrast met aanvullende informatie over de bestelling. Hierbij maakt The Videogram zinvol gebruik van de beschikbare data om een super relevante video aan te bieden. Denk hierbij aan gegevens van de bestelling, gegevens over het logistieke proces, gegevens van de klant, enz..

De video toont ook een aantal persoonsgegevens zoals voornaam én het adres om de kijker geboeid te houden t/m de slotscène, waar de kijker enkele relevante call-to-actions kan doen, zoals upsell mogelijkheden, downloads aan bieden, of doorklikken naar zijn de track & trace pagina.

De werkelijke potentie voor het inzetten van gepersonaliseerde videocommunicatie ontstaat al tijdens de eerste kennismaking.
Hopelijk ben je enthousiast geworden en ontmoeten wij elkaar binnenkort om samen na te denken over mooie video-oplossingen voor jullie en jullie klanten.

Groet, Rick

Ja, ik wil aan de slag met The Videogram!

Leuk dat je enthousiast bent geworden! Ben je benieuwd naar wat gepersonaliseerde video voor jouw organisatie kan betekenen of wil je meer informatie?

Vraag inspiratie aan!

Vul onderstaand formulier in