KIN Makelaars - samenwerkingsvoorstel

Cindy Hauser
Delen met KIN collega's
E-mail je collega
App je collega
collega Siebe voor de camera

Hoi Cindy

Op deze pagina staat de informatie die wij afgelopen vrijdag met elkaar hebben besproken, echter aangevuld met foto’s én video’s van de filmdag bij KIN Makelaars Breda. Ook kun je deze pagina eventueel eenvoudig delen met collega’s én is de informatie te allen tijde actueel. 

Maandkosten

De maandelijkse kosten worden opgebouwd uit: A) Gebruik van de software SaaS (Software as a Service) = €270,- + B) per verstuurde video = €0,24
De SaaS kosten worden gedeeld door de vestigingen. Omgerekend betaald iedere vestiging dan €45,- aan SaaS + circa €11,- aan het versturen van video’s (o.b.v. 40 video’s per maand) = totaal €56,-
SaaS diensten bestaan o.a. uit: Onderhoud software, Beveiliging, Onderhoud datakoppeling Realworks, & Gebruik dashboard The Videogram


Doel van de video

Deze video wordt d.m.v. software (The Videogram) volledig automatisch samengesteld door een datakoppeling met Realworks. De data maakt iedere video uniek, omdat o.a. de voornaam, het adres en de datum + tijd van de afspraak in beeld gebracht worden.

De video heeft een verrassend effect op de kijker en het beïnvloed de gunfactor om te kiezen voor Kin Makelaars. Ook geeft de video een positieve boost aan het imago en kan van de videocontent vrij eenvoudig een algemene corporate video gemaakt worden t.b.v. Social Media en promotie op Funda.

Beelden van de filmdag

Iedere KIN-video is uniek

Deze video toont het verschil als een potentiële klant van Kin een afspraak (Waardebepaling) zou hebben met collega-Makelaar Thessa of collega-Makelaar Siebe. Deze variabelen in deze video maken content persoonlijk en maakt iedere video uniek:
 • [Naam klant]
 • [Adres klant]
 • [De makelaar die bij je langskomt]
 • [Datum + tijd van de afspraak]
 • [Persoonlijke contactbuttons Bellen / Whatsappen]
 • Jouw bijdrage is leuk

  Niet iedereen is gewend om voor de camera te staan! En hoewel de tijd van spreken in de camera voor deze video beperkt wordt tot maar twee zinnen tekst, is het in ieders belang dat onze mensen er voor zorgen dat iedereen op zijn gemak is. Veel ervaring heeft ons geleerd om mensen gerust te stellen en te enthousiasmeren.
  Je zult zien dat alle betrokkenen vanuit Kin (achteraf) blij zullen zijn met hun bijdrage aan deze video’s. 

  Vraag inspiratie aan!

  Vul onderstaand formulier in