Gepersonaliseerde videocommunicatie, nieuwe leden

Alle senioren digitaal fit.
SeniorWeb is een landelijke vereniging met maar liefst 150.000 leden, 425 leslocaties verspreid over het hele land en ruim 3.000 vrijwilligers! Sinds 1996 is SeniorWeb actief met als doel de digitale wereld begrijpelijk te maken voor senioren, zodat iedereen het gemak en het plezier van computer, mobiel en internet kan ervaren. Zowel het op weg helpen met, als het bijblijven in de digitale wereld staat centraal in de aanpak van SeniorWeb.

Website: www.seniorweb.nl

SeniorWeb is een actieve vereniging die veel communiceert met haar (senioren) leden. E-mail is hierin het belangrijkste kanaal, gebaseerd op een gedegen klantcontactplan. Echter elk kwartaal wordt het tijdschrift Enter per post verzonden naar alle leden.

De vereniging kenmerkt zich o.a. door haar innovatieve aanpak. Het initiatief om te gaan communiceren via gepersonaliseerde video werd dan ook direct omarmt. Samen met enkele collega’s van Marketing & Communicatie, ICT en ledenservice werden een aantal uiteenlopende videotoepassingen bedacht. Er is gekozen om een gepersonaliseerde welkomstvideo te maken, waarin het SeniorWeb-lidmaatschap stap voor stap wordt toegelicht.

Nieuwe leden ontvangen twee dagen na de lidmaatschapsaanmelding een welkomstmail met hun gepersonaliseerde video. In deze video wordt het lidmaatschap aan de hand van zijn of haar gegevens toegelicht. Men kan de video tevens bekijken in de ‘Mijn SeniorWeb-omgeving’.

VARIABELEN IN DEZE VIDEO

Leuke Weetjes

doelen

resultaten

Ik wil ook geïnspireerd worden!

Ben je enthousiast geworden van deze case en ben je benieuwd naar wat gepersonaliseerde video voor jouw organisatie kan betekenen? Laat ons je inspireren!

Vraag inspiratie aan!

Vul onderstaand formulier in