Gepersonaliseerde belevingsvideo bierproeverij.

Frank Wouters, Biersommelier én oprichter van bierbrouwerij Opener, vindt beleving van bier ontzettend belangrijk. Dus naast het brouwen van heerlijke bieren, kun je bij Opener ook groepsuitjes boeken, zoals vrijgezellenfeesten en teambuilding e.d. met leuke activiteiten.
Het gezellige proeflokaal en het buitenterras zijn prachtig landelijk gelegen.
En het begeleidend eten van mooie streekproducten maken de beleving van zijn bieren zeer bijzonder.

Website: Opener

Opener vond het lastig om deze bijzondere beleving te laten overkomen via de website en in een persoonlijke aanbod. Samen met Opener heeft The Videogram die essentiële beleving doorgetrokken in de communicatiestrategie door potentiële klanten te verrassen met een gepersonaliseerde video die een mooie impressie geeft van de bierproeverij-samenstelling die de klanten online aanvraagt.

Dit werkt als volgt:

  • Op de website stelt de klant een bierproeverij samen a.d.h.v. een webformulier.
  • volledig geautomatiseerd haalt de The Videogram deze aanvraag op, genereert én distribueert een gepersonaliseerde video.
  • De klant wordt verrast met een uiterst relevante video die van een eenvoudige aanvraag een indrukwekkende beleving maakt.

De conversie is met 30% verhoogt sinds de inzet van deze persoonlijke video’s. Dus voor bedrijven zoals Opener, die meer verkopen dan alleen het product zelf, is gepersonaliseerde videocommunicatie dé manier om klanten te benaderen!

doelen

resultaten

Frank aan het woord

Video afspelen

Deze link verwijst je naar de website van Opener Bier.
Deze link verwijst je naar het samenstellen van een ‘bierbeleving’. Doen!

Ik wil ook geïnspireerd worden!

Ben je enthousiast geworden van deze case en ben je benieuwd naar wat gepersonaliseerde video voor jouw organisatie kan betekenen? Laat ons je inspireren!

Vraag inspiratie aan!

Vul onderstaand formulier in