Marvell Travel

Reisorganisatie Marvell Travel.
Marvell Travel is ervoor wie verlangt naar pure en ongerepte landschappen, naar sfeervolle lodges én voor wie het onbekende wilt ontdekken.

Reizen met Marvell staat voor ‘goedverzorgde vrijheid’, vaak met een avontuurlijk karakter en ver weg van het massatoerisme; een perfect samengestelde reis door een persoonlijke aanpak.

Website: marvelltravel.nl

Om de klanten van Marvell nog meer te overtuigen van al het moois dat hen te wachten staat op hun reis, was Marcus (eigenaar Marvell Travel) opzoek naar dé manier om meer beleving mee te geven aan zijn offertes.

Samen met Marcus is een indrukwekkende belevings-video gerealiseerd die als essentiële verrijking wordt ingezet in zijn offertetrajecten, waarvan de videocontent 100% relevant is per klant, per unieke reis.

Marvell heeft de volledig controle over het samenstellen van de video én de distributie ervan. De video wordt automatisch samengesteld a.d.h.v. een Excelbestand dat wordt gestuurd naar ons platform ‘The Videogram’ die binnen enkele seconde de unieke video terugstuurt.

De variabelen

De weetjes

Ik wil ook geïnspireerd worden!

Ben je ben je benieuwd naar wat gepersonaliseerde videocommunicatie voor jouw organisatie kan betekenen? Laat ons je inspireren!

Vraag inspiratie aan!

Vul onderstaand formulier in