KIN Makelaars

Gepersonaliseerde kennismakingsvideo.

Kin makelaars zet je op voorsprong.
Verkopen doe je samen’, dat is al sinds de start in 1980 het credo van KIN Makelaars. Ruim 40 jaar ervaring in vastgoed, hypotheken & verzekeringen, met een bereiken van circa 80.000 potentiële kopers in Midden-Brabant.
KIN heeft haar reputatie hoog te houden. De nummer 1 makelaar van Noord-Brabant en een gemiddelde klanttevredenheid van 8,9 op Funda.

Website: Kin makelaars.

Kin makelaars Breda is in 2021 gestart met de inzet gepersonaliseerde videocommunicatie om daarmee extra steun te geven aan haar gunfactor en imago, wat essentieel is om potentiële klanten te overtuigen.

De Video oplossing verrijkt de communicatie vanuit KIN door het toevoegen van extra beleving én het laten zien van de combinatie van de zakelijke- als de persoonlijke kant van de makelaardij. 
Een makelaar wordt vaak uitgenodigd, en hoe fijn is het dat de makelaar zich al kan introduceren voorafgaand aan de afspraak.

De gepersonaliseerde video wordt samengesteld o.b.v. de gegevens die worden ingevuld bij het inplannen van een afspraak voor een waardebepaling van een woning in hun CRM (Realworks).
Realworks genereert vervolgens automatisch de afspraak-bevestigingsmail met daarin de unieke video. 

Variabelen in deze video

doelen

Wil je geïnspireerd worden!

Ben je enthousiast geworden van deze case en ben je benieuwd naar wat gepersonaliseerde video voor jouw organisatie kan betekenen? Laat ons je inspireren!

Vraag inspiratie aan!

Vul onderstaand formulier in