De Zonnebloem

De Zonnebloem – Interactieve release video.

De Zonnebloem zet alles op alles om mensen met een lichamelijke beperking een onvergetelijke tijd te bezorgen, zodat ook zij volop van het leven kunnen genieten. En daar staan tienduizenden vrijwilligers voor klaar. 

Website: De Zonnebloem

De Zonnebloemvrijwilligers kunnen sinds kort gebruik maken van NOVA – de Nieuwe Online Vrijwilligers Applicatie voor alle  Zonnebloemvrijwilligers. NOVA biedt vele (nieuwe) mogelijkheden én vervangt de verouderde vrijwilligersapplicatie.

Met enkele medewerkers van De Zonnebloem hebben wij een interactieve videotoepassing bedacht die de lancering van NOVA versterkt en de adoptie ervan maximaliseert.
NOVA wordt per regio uitgerold, daarom stuurt De Zonnebloem gefaseerd 28.000 unieke video’s uit naar haar vrijwilligers op het juiste moment van livegang. De vrijwilliger ziet enkele herkenbare personalisaties zoals naam en de Zonnebloemafdeling, maar ook kan er direct vanuit de video ingelogd worden in NOVA en doorgeklikt worden naar naar de hulpwebsite voor verdere ondersteuning. 

Steun De Zonnebloem. Laat mensen met een fysieke beperking zorgeloos genietenen. Doneer nu!  Of word vrijwilliger. Als vrijwilliger bij de Zonnebloem kun jij mensen met een lichamelijke beperking mooie momenten bezorgen: Meld je gerust aan! 

Variabelen in deze video

doelen

Wil je geïnspireerd worden!

Ben je enthousiast geworden van deze case en ben je benieuwd naar wat gepersonaliseerde video voor jouw organisatie kan betekenen? Laat ons je inspireren!

Vraag inspiratie aan!

Vul onderstaand formulier in