Interactieve Onboardingsvideo.

Capgemini is een consultancybedrijf in het ICT werkgebied en biedt in Nederland werk aan circa 6.375 medewerkers. Het hoofdkantoor van de Capgemini Group is gevestigd in Parijs.

Link: De interactieve Onboardingsvideo

De ExperienceDay

Kom naar de Capgemini XperienceDay en ontdek waar jouw toekomst ligt! Zien, doen en beleven. De Capgemini XperienceDay is een bomvolle praktijkdag die minimaal 12 keer per jaar wordt georganiseerd om te ontdekken hoe uitdagend het is om te werken bij Capgemini.

The Videogram heeft 2 video’s gerealiseerd die de onboarding versterkt voor iedereen die naar deze ExperienceDay toekomt:

Vidoe 1 enthousiasmeert en informeert over de meest voorkomende aandachtsgebieden.

Video 2 wordt samengesteld o.b.v. data en is uniek voor elke kijker. De video is gepersonaliseerd én interactief. De kijker kiest namelijk zelf het verloop van de video door het beantwoorden – dit wordt ‘branching’ gemoed. Daarmee bepaald de kijker welke content voor hem of haar relevant is. Hoe gaaf is dat! De output van het ‘kijkgedrag’ wordt automatisch doorgezet naar de betreffende Capgemini-medewerker die daar opvolging aangeeft. Bekijk deze interactieve video.

De videoproductie is ditmaal verzorgt door partner SKIPP (Amsterdam). Website SKIPP >
The Videogram software maakt de video gepersonaliseerd en interactief. En het videodashboard geeft leerzame inzichten waarmee de video verder geoptimaliseerd wordt.

Variabelen in deze video

Weetjes

Wil je geïnspireerd worden!

Ben je enthousiast en benieuwd geworden naar wat interactieve video voor jouw organisatie kan betekenen?
Laat ons je inspireren!

Vraag inspiratie aan!

Vul onderstaand formulier in