Videosoftware Interactieve video User generated video Videocommunicatie

Videosoftware voor videocommunicatie.

The Videogram maakt videocommunicatie mogelijk door video’s te verrijken met relevantie én interactie op basis van klantdata.
Wij geloven er in dat geautomatiseerde communicatie het beste overkomt door met klanten te communiceren via video in zijn meest relevante vorm – Gepersonaliseerde Videocommunicatie.

De video’s worden geproduceerd door jouw bestaande filmmaker of door één van onze professionele filmpartners. The Videogram verrijkt de video’s door op een slimme wijze klantdata te koppelen aan variabelen, zoals aan scènes, aan interacties en aan call-to-actions. Zodoende worden video’s sterk gepersonaliseerd, buitengewoon relevant, dynamisch én interactief. 

De inzet van videocommunicatie

Stuur nieuwe collega’s een warme welkomstvideo over de eerste werkweek. Geef praktische uitleg, zoals bij wie zij zich moeten melden op de eerste werkdag en laat zien hoe directe collega’s gekleed zijn. Vanuit de video kan direct doorgeklikt worden naar de juiste online leeromgeving en sluit af met een woordje vanuit de betreffende manager.

Stuur nieuwe collega’s een warme welkomstvideo over de eerste werkweek. Geef praktische uitleg, zoals bij wie zij zich moeten melden op de eerste werkdag en laat zien hoe directe collega’s gekleed zijn. Vanuit de video kan direct doorgeklikt worden naar de juiste online leeromgeving en sluit af met een woordje vanuit de betreffende manager.

Automatisch stuur je sollicitanten een vacature-video die wordt samengesteld met enkel relevante scènes over de betreffende vacature, afgestemd op de belangen van de sollicitant. Visualiseer de werksfeer, collega’s uit het team en maak arbeidsvoorwaarden visueel. Maak nuttig gebruik van de persoonsgegevens van de sollicitant, door bijvoorbeeld realtime de reistijd visueel te maken o.b.v. zijn adres. Sluit de video af met een woordje vanuit zijn toekomstige manager.

Maak van jouw koude offerte een beleving met een gepersonaliseerde offerte-video en visualiseer een deel van oplossing én de collega’s van jouw klantteam.

 Stuur een interactieve feedback-video met gepersonaliseerde vragen. De kijker krijgt dus alleen relevante vragen die direct in de video beantwoordt worden. Feedback geven via video is leuk en maakt de feedback waardevoller.

Maak van je ‘lezers’ > ‘kijkers’ met nieuwsbrief-video. Klanten worden geïnspireerd met gepersonaliseerde videocontent die wordt samengesteld a.d.h.v. ieders voorkeuren/ interessegebieden het profiel op het portaal. Gepersonaliseerde interactie zal leiden tot meer conversie.

Lidmaatschap: Geef nieuwe leden op het juiste moment een gepersonaliseerde uitleg over de voordelen van hun lidmaatschap en geef enkele relevante tips. Verhoog je ledenbehoud.
Ledenwerving: Benader ex-leden met positieve herinneringen, zoals beelden van een ledendag. Maak een beleving van je boodschap geef het lid het gevoel dat hij/zij wordt gemist. Doe een voorstel om het lidmaatschap te her activeren.
Ledenbehoud: Geef het lid het gevoel dat zijn bijdrage werkelijk bijdraagt aan de resultaten, door o.a. een visueel jaarverslag en belangrijke resultaten te laten zien. Benadruk nogmaals de voordelen van zijn lidmaatschap.

Waarom zo interessant?

Een goed doordachte gepersonaliseerde video toont alleen relevante informatie en is daardoor een feest van herkenning. Zowel de inhoud alsook de scènes zijn namelijk flexibel. De kijker blijft langer geboeid en jouw boodschap kan volledig verteld worden.

Enkele andere sterke eigenschappen:

Keiharde videofeiten

0 %
Meer conversie en boost voor salesactiviteiten
0 %
krijgt het vertrouwen in een product/dienst en beïnvloedt het beslisgedrag
0 %
hogere Click Through Rate (CTR) in e-mail
0 %
van bedrijven is enthousiast over de ROI

Inspiratie nodig?

Herken je dit? En ben je benieuwd naar wat gepersonaliseerde video voor jouw organisatie kan betekenen?
Laat ons je inspireren.

Is The Videogram Anders?

Yep! Ons doel is niet enkel het personaliseren van video’s door een naam in beeld te projecteren. Personalisatie is vooral bedoeld om de kijker geboeid te houden. Variabele scenes, andere call to actions en het wel of niet tonen van informatie is veel relevanter. Dit maakt jouw boodschap boeiend en de kans dat jouw informatie volledig wordt bekeken – zeker in verhouding tot nieuwsbrieven – zoveel groter!

Het uiteindelijke doel van onze video’s is het verhogen van conversie en het versterken van de (emotionele) relatie met klanten.

Hoe
werkt
het?

The Videogram helpt organisaties desgewenst van A tot Z met de realisatie van gepersonaliseerde video oplossingen. We begeleiden alle facilitaire diensten, zoals: video consultancy, het opstellen van een script, fotografie, videografie, animatie, montage . . . werkelijk alles wat komt kijken bij de realisatie van een professionele video. 

Daarnaast zorgen we dat de video afgeleverd wordt via bijvoorbeeld gepersonaliseerde email, sms, whatsapp of binnen een eigen klantomgeving.

 

Fase 1

Explore

Probleem-/Profit analyse + Doelstelling + ROI

We gaan inzichtelijk maken wat gepersonaliseerde video voor jouw organisatie kan doen. Denk aan een probleem- en profit analyse met meetbare doelen. Dit geeft voeding aan het storyboard. We bepalen samen wanneer de video geproduceerd en afgeleverd moet worden. Bijvoorbeeld als er een formulier ingevuld wordt, een handeling gedaan wordt in het CRM, een periodieke bulkactie, automatisch periodiek op basis van een trigger.

Fase 2

Storyboard

Script + variabelen + interacties + klantdata + storyboard

Op basis van het eerste video script voegen wij variabelen toe die de boodschap persoonlijk en relevant maakt. Welke klantdata wordt er gebruikt? Welke scènes worden in welk scenario getoond? En welke doorkliks (CTA’s) gaan ingezet worden? Alle ideeën worden dan vertaald naar een inzichtelijk storyboard.
Fase 3

Shoot

Fotografie + Videografie + Animatie + Regisseur + Editing

Samen met de regisseur worden alle scènes en foto’s geschoten. Vervolgens wordt de voice over ingesproken, eventuele animaties worden uitgewerkt en wordt de video (na-) bewerkt in de studio.

Fase 4

Technical stuff

API koppeling + Software inrichting + Dashboard + Distributie

Alle video elementen en klant(data) worden geïntegreerd in de software van The Videogram. Het dashboard met statistieken wordt klaargezet, er wordt een video-landingspagina (in huisstijl)  aangemaakt en de communicatiekanalen – zoals email, sms of whatsapp – worden gereed gemaakt.

Fase 5

Optimize

Time to go live! Terugkijken op een mooi project en vooruitkijken naar de optimale opbrengst vanuit de video. De productiedata wordt zorgvuldig verzameld en statistieken worden nauwkeurig bijgehouden in het dashboard. Veelal zorgen kleine aanpassingen aan de video er voor dat het optimale resultaat uit de video gehaald kan worden.

 

over ons

Wij zijn een team van jonge en oudere professionals die veel ervaring in de wereld van Content Management en webcommunicatie.
Wij hebben een gezamenlijk geloof in de wijze hoe The Videogram gepersonaliseerde videocommunicatie succesvol maakt voor bedrijven. Wij vullen elkaar aan waar dat nodig is en brengen het beste in elkaar naar boven. Dat maakt onze diensten én ons platform tot een succes waar wij erg trots op zijn. 

Meer weten over the videogram?

Neem dan gerust contact op via 06 83 43 59 25 of via WhatsApp of het webformuliertje. 

Vraag inspiratie aan!

Vul onderstaand formulier in